Noile certificări CIPD, în premieră în România prin Noosfera

Teodora BlanariuBlog

Spread the love

Scriam în retrospectiva anului trecut că pregătim câteva surprize mari pentru începutul lui 2021. Am așteptat cu nerăbdare și mult entuziasm să vă transmitem noutatea anului din partea Noosfera: în premieră absolută, lansăm noul model de certificări CIPD dedicate People Professionals

De maximă noutate pe piața educațională sunt cele două programe CIPD Level 5 care oferă o certificare internațională în People Management, respectiv Organisational Development.  

Am muncit intens în ultimele 9 luni pentru a putea face aceste programe disponibile atât în România, cât și internațional și ne mândrim că Noosfera este între primele 25 de centre CIPD din lume acreditate să le ofere.  

Noile certificări sunt aliniate 100% noului standard profesional CIPD, Profession Map și pun accent pe dezvoltarea de competențe si comportamente specifice profesiei, adaptate contextului actual de muncă.  

Acreditarea pentru noul model de certificări vine ca o încununare a celor 15 ani pe care i-am petrecut în slujba comunității profesioniștilor HR și L&D (People Partners), în calitate de școală vocațională de Human Resources și ambasadori ai profesiei.  

Începând cu 2021, ne-am propus sa creăm o nouă identitate funcțiunii Human Resources. Noul nume al profesiei propus de CIPD este People Partner, ține cont de previziunile mediului de business până în 2030 și se sprijină pe câteva principii contemporane: înțelegerea businessului ca ecosistem, utilizarea tehnologiei, diversitatea forței de muncă, globalizarea, incluziunea, calitatea educației. În felul acesta îi pregătim pe practicienii de Learning & Development și de Human Resources să facă față provocărilor noului deceniu. 

Ne simțim responsabili față de comunitate să venim cu cele mai inovatare oportunități de dezvoltare profesională, care să sprijine tranziția către People Profession

Alături de noi, ca și până acum, veți beneficia de o experiență de învățare personalizată, relevantă, actuală, ancorată în practică, fundamentată în cel mai reprezentativ standard internațional al profesiei, cu acces la o bogăție de resurse de studiu și o comunitate de profesioniști alături de care să construim viitorul profesiei.  

Se spune că primăvara simbolizează regenerare și un nou început. Îndemnul nostru, la început de primăvară este Restart your career!