Image

Mentoring Academy in a Digital Era este un program unic de dezvoltare care permite managerilor de top și liderilor de afaceri talentați să-și dezvolte abilitățile de mentorat, să lase o moștenire investind timpul, dedicarea și talentul pentru a-și dezvolta viitorii lideri în organizațiile lor, în țara sau regiunea lor.


Această soluție echipează directori executivi și lideri cu anumite cunoștințe și competențe asemenea unui executive coach, dar, de asemenea, valorizează și se bazează pe rezervorul lor de cunoștințe despre afaceri, înțelepciunea și judecata lor.

DEZVOLTĂ VIITORII LIDERI

Acest program de developmental mentoring pornește de la recunoașterea faptului că mulți directori executivi și lideri doresc să-și folosească experiența pentru a-și împărtăși înțelepciunea și pentru a ajuta tinerii oameni de afaceri să devină de succes.

Dorind să aibă abilitățile unui executive coach, plus abilități avansate de îndrumare, dar fără tot bagajul care vine cu rolul de coach.

Programul vă va ajuta să:

  1. Dezvoltați o stăpânire fundamentală a aptitudinilor de developmental mentoring
  2. Deveniți un agent de creștere în comunitatea de afaceri și leadership
  3. Înțelegeți cum să creați o cultură a învățării, contribuției și excelenței
  4. Împărtășiți recunoașterea internațională de către EMCC

** Noosfera este reprezentantul exclusiv al parteneriatului CMI & David Clutterbuck în România.

Image

“Mentoring is an off-line help by one person to another in making significant transition in knowledge, work or thinking” (Magginson & Clutterbuck)

“Every business needs to make a strategic transformation for the digital era. But how can we stay human while going digital?” (Roxana Mocanu, Noosfera)