Sesiune de acreditare Consultant GC Index: Ongoing.

Ne puteți scrie pentru mai multe detalii!

The GC Index®

The GC Index® este un diagnostic digital, ce măsoară și descrie cinci tendințe,  cinci moduri diferite în care oamenii sunt înclinați să facă anumite lucruri, să aibă impact sau o contribuție.

Acesta oferă un limbaj și un cadru simplu, eficient și bazat pe rezultate, pentru oameni.

The GC Index® este scalabil, fiabil și adaptabil, dar, mai ales, creează condiții de concurență echitabile, în care fiecare poate contribui și poate avea un impact pozitiv.

Image
Image

Acești indivizi văd viitorul. Strategii le oferă celorlalți o direcție clară și pun accentul pe acțiune.

Image

Aceștia sunt indivizii care generează ideile și posibilitățile care au potențialul de a fi transformaționale.

Image

Acești indivizi se concentrează pe obținerea celor mai bune idei de la ceilalți, în mod individual și colectiv, în sprijinul obiectivelor convenite.

Image

Aceștia sunt indivizii care fac lucrurile să se întâmple. În calitate de lideri, ei modelează planurile strategice și dau rezultate tangibile.

Image

Acești indivizi creează un viitor pentru a fi mândri. Ei se concentrează pe îmbunătățirea lucrurilor, îmbunătățirea continuă și urmărirea excelenței.

Image
BENEFICIILE UNUI CONSULTANT GC INDEX ACREDITAT
  • Acces la rețeaua globală de consultanți și la soluțiile prezentate de ceilalți consultanți la nivel mondial;
  • Licență pentru livrarea serviciilor bazate pe The GC Index®.
  • Consultanții acreditați primesc reduceri la profilurile personale și de echipă ale The GC Index®.
  • Promovarea pe site-ul The GC Index® ca și consultant acreditat.
  • Acces la instrumentele cheie de livrare și workshop.
  • Invitații la sesiunile lunare de instruire pentru The GC Index®.

Pentru a vă înregistra interesul de a deveni consultant acreditat The GC Index®, vă rugăm să completați formularul alăturat.

Notă: sesiunile de acreditare durează două zile, fie online, fie sub formă de workshop (minimum 6 persoane pentru ca o sesiune să aibă loc). Acesta va fi urmat de un webinar de practică ulterioară pentru a vă confirma acreditarea.

“ I have discovered the GCIndex while first presented by Doctor GC back in March 2017 in Romania and I instantly fell for the simplicity in which different types of personalities are presented and how it talks about the strengths of the people and how they can build on it rather than about the old school “ Areas of improvement”.

Although it has behind a lot of scientific research and analysis, its simplicity in which anybody can “read” and understand behaviors and how people contribute to outcomes is amazing. Also the fact that you can do an analysis of the way a team can behave and act and it immediately is relatable and can be connected with the environment in which they operate it is also a main plus which attracts me to the tool. It has so many ways in which it can help an organization from an individual level until an organizational level showing how everybody can have an impact that I cannot wait to see it grow its spectrum and also its implementation stories from year to year, can’t wait to hear more from the GCIndex team”

 

CARMEN AGAPI, GENPACT

Cand conduceam departamentul de Learning & Development al unei firme internationale de avocatura, cautam un instrument pe care sa il putem folosi si care sa masoare nu doar personalitatea individuala a membrilor diverselor echipe, dar care sa ne ajute sa ne miscam apoi si in functie de obiectivele de business. Nu stiam de GC Index la momentul respectiv, si l-am descoperit acum, ca freelancer pe partea de consultanta HR, training si coaching, in Toronto, Canada.

Imi foloseste enorm ca sa pot oferi consultanta pe care mi-o doresc pentru clientii mei de acum. Lucrez cu el fie pentru proiecte de recrutare, ca sa atragem si sa pastram talentul de care organizatia are nevoie si care li se potriveste cel mai bine; fie pentru proiecte de dezvoltare si training pentru echipe ; fie pentru coaching individual cu top level executives sau business owners, ca sa isi poata masura impactul asupra propriilor echipe si afaceri. Este instrumentul care ne ofera tuturor o idee clara a pasilor de urmat si o masura a rezultatelor in business.

Ca GCologist, este si sansa mea de a ma alatura unei comunitati de profesionisti de la care pot sa invat continuu cum pot lucra cu GC Index in functie de nevoile clientilor mei. Pentru ca, in momentul de fata, sunt singurul GCologist pe piata canadiana, vreau sa ajut cat mai multe companii sa il implementeze aici, si, pe viitor, sa devin Master GCologist ca sa pot tine si cursuri de acreditare pentru profesionistii de pe aceasta piata.

ROXANA RADULESCU, ALL PERSONAL

"Despre GC Index pot spune ca:

  1. Este foarte intuitiv pentru oricine isi citeste rezultatul, fie ca are studii manageriale sau nu.
  2. Ofera nenunarate insight-uri atat la nivel individual cat si de echipa a.i. poate fi cu usurinta utilizat in coaching si mentoring, atat individual cat si de echipa.
  3. Este un instrument care poate fi folosit atat de sine statator cat si in baterie cu alte instrumente. 
  4. Are un mare avantaj fata de alte instrumente: toate cele cinci dimensiuni   includ in ele, in sine, ADN-ul schimbarii, incepand cu ideea de Game Changer si continuand cu necesitatea de a contribui la schimbarea jocului."

 

CRISTIAN RADU, EURITMA

"Am vazut instrumentul ca noul jucator in materie de pregatire pentru schimbare. Cred ca reuseste sa exprime foarte bine perspectivele necesare in etapele schimbarii si ce fel de impact poate avea fiecare rol. De asemenea demonstreaza o credinta puternica de a mea: ca o echipa de impact e una diversa si constienta."

 

MIHAI ZANT, COACH
Image