The GC Index®

GC Index® este un diagnostic digital, ce măsoară și descrie cinci tendințe,  cinci moduri diferite în care oamenii sunt înclinați să facă anumite lucruri, să aibă impact sau o contribuție.

Acesta oferă un limbaj și un cadru simplu, eficient și bazat pe rezultate, pentru oameni.

GC Index® este scalabil, fiabil și adaptabil, dar, mai ales, creează condiții de concurență echitabile, în care fiecare poate contribui și poate avea un impact pozitiv.

Image
Image

Acești indivizi văd viitorul. Strategii le oferă celorlalți o direcție clară și pun accentul pe acțiune.

Image

Acestea sunt indivizii care generează ideile și posibilitățile care au potențialul de a fi transformaționale.

Image

Acești indivizi se concentrează pe obținerea celor mai bune idei de la ceilalți, în mod individual și colectiv, în sprijinul obiectivelor convenite.

Image

Aceștia sunt indivizii care fac lucrurile să se întâmple. În calitate de lideri, ei modelează planurile strategice și dau rezultate tangibile.

Image

Acești indivizi creează un viitor pentru a fi mândri. Ei se concentrează pe îmbunătățirea lucrurilor, îmbunătățirea continuă și urmărirea excelenței.

Image
BENEFICIILE UNUI CONSULTANT GC INDEX ACREDITAT
  • Acces la rețeaua globală de consultanți și la soluțiile prezentate de ceilalți consultanți la nivel mondial;
  • Licență pentru livrarea serviciilor bazate pe GC Index®.
  • Consultanți acreditați primesc reduceri la profilurile personale și de echipă ale GC Index®. Promovarea pe site-ul GC Index® ca și consultant acreditat.
  • Acces la instrumentele cheie de livrare și workshop.
  • \Invitații la sesiunile lunare de instruire pentru GC Index®.

Pentru a vă înregistra interesul de a deveni un consultant acreditat GC Index®, vă rugăm să completați formularul alăturat.

Notă: sesiunile de acreditare sunt o zi întreagă, fie online, fie personal (minimum 6 persoane pentru ca o sesiune să aibă loc). Acesta va fi urmat de un webinar de practică ulterioară pentru a vă confirma acreditarea.

Image