MENTORAT PENTRU FEMEI ANTREPRENOR

Multe femei din piețele în curs de dezvoltare și de pe piețele emergente au ideile și ambiția de a deveni antreprenori de succes, dar sunt împiedicați de bariere, cum ar fi lipsa accesului la abilități de afaceri, tehnologie, rețele și finanțe. Ca răspuns, Cherie Blair Foundation a dezvoltat o soluție inovatoare care combină mentoratul cu tehnologia pentru a oferi sprijin transfrontalier femeilor antreprenor.

Mentorarea în acest program se face on-line folosind pe o platforma special concepută, care permite o mare flexibilitate pentru învățare transfrontalieră. Cercetările arată că îndrumarea on-line face posibil ca persoanele care altfel ar putea fi excluse din cauza genului sau a locului lor geografic să participe la relații de mentorat. Mentee-ii și mentorii din acest program au reușit să obțină o perspectivă nouă, să-și extindă rețelele la nivel global și să construiască relații care să-și schimbe viața de-a lungul a mii de kilometri.

Din comunitatea noastră de mentori, am avut contribuții sunbstanțiale în relații de mentorat, cu femei antreprenor din Europa, Africa și Asia.

Image