Leadership 2.0

Misiune:
  • Căutăm și investim în echipe care schimbă jocul.
  • Sprijinim organizațiile să găsească și să investească în profile de tip Game Changer, atât la nivel individual, de leadership, cât și la nivel de echipă, prin mentorat, facilitând dialogul intergenerațional
Vă sprijinim în călătoria către Leadership 2.0 prin:

Mentorat

Developmental mentoring este formula de dezvoltare personalizată, cea mai modernă, care creează punți între două generații de lideri din aceeași organizație sau din organizații diferite. 
Noosfera oferă soluții integrate de programe și scheme de mentorat personalizabile, pentru leadership development.
Programele de developmental mentoring pornesc de la recunoașterea faptului că mulți directori executivi și lideri seniori doresc să-și folosească experiența și să își împărtășească înțelepciunea pentru a ajuta tinerii cu potențial de lideri din organizație să aibă succes.
Mai multe detalii despre Developmental Mentoring

**Noosfera este reprezentantul exclusiv al parteneriatului CMI & David Clutterbuck în România.

The Game Changer Index®

 

Toate organizațiile caută oameni foarte talentați care asigură succesul pe termen lung al companiei. Întrebarea este cum să definim grupul relativ mic de persoane a căror motivație și talent conduc organizațiile să devină și să rămână productive într-o lume a schimbării rapide?
Pentru aceasta, organizațiile au nevoie de un cadru de talent și de un limbaj pentru oameni, simplu, eficient și bazat pe rezultate.
Cadrul trebuie să fie scalabil, fiabil și adaptabil, dar cel mai important este să creeze condiții de concurență echitabile în care fiecare poate contribui și poate avea un impact pozitiv.