Noosfera HR Boot Camp: 4 motive pentru care trebuie să participi

Teodora BlanariuBlogLeave a Comment

Spread the love

Deschidem anul cu un nou concept de workshop, menit să vă ajute să găsiți soluții la cele mai arzătoare probleme din organizații: HR Boot Camp.

La prima ediție, ce va avea loc pe 29-30 ianuarie, ne orientăm catre soluționarea provocărilor din aria Talent:

  • Talent Acquisition
  • Candidate Experience
  • Competency Frameworks
  • Talent Management & Employee Experience
De ce merită să participați?
1. Veniți cu Top 3 provocări organizaționale și plecați cu un plan de acțiune

Ideea workshop-ului s-a născut din dorința de a veni în sprijinul profesioniștilor HR cu o experiență de învățare just-in-time, ce are ca obiectiv construirea de soluții cu aplicabilitate imediată.

De exemplu, participarea v-ar putea fi de folos dacă:
…aveți nevoie de soluții out of the box pentru un proiect de recrutare cu multe poziții noi, ce trebuie acoperite urgent.
…aveți nevoie să conturați o strategie de reward & benefits care să îmbunătățească retenția.
…v-ar ajuta să înțelegeți mai bine ce înseamnă Employee Value Proposition și cum să formulați EVP pentru propria organizație.
…vă trebuie soluții concrete pentru a asigura retenția oamenilor cu profil înalt de talent din organizații.

2. Workshop 100% practic: Active Learning Set

Construim împreună soluția pe care o căutați, folosind metoda Action Learning, ce încurajează gândirea critică și colaborarea.

Abordăm problemele în mai multe etape: adresăm întrebări care să clarifice natura problemei, reflectăm și identificăm soluții posibile, iar apoi construim un plan de acțiune. Întrebările facilitează dialogul și coeziunea grupului, generează o gândire inovativă și îmbunătățește rezultatele învățării. În plus, dobândiți informații valoroase și instrumente practice pe care le puteți folosi ulterior.

3. Raport excelent timp/cost/beneficii

De cele mai multe ori, proiectele sunt urgente și rezultatele trebuie livrate rapid. În acest context al resurselor limitate, HR Boot Camp vă oferă cea mai bună combinație între timpul investit și rezultatul obținut: două zile de workshop; conținut 100% practic; metode de facilitare orientate către rezolvarea problemelor și obținerea unor soluții ce pot fi puse imediat în practică.

4. Schimb de experiență și bune practici

Mizăm pe învățarea socială și inteligența colectivă pentru a găsi raspunsuri la preocupările comune.

Dincolo de obținerea unei soluții, participarea la HR Boot Camp vă îmbogățește experiența cu interacțiuni de calitate cu colegii de profesie și contribuie la o comunitate de învățare cu care să puteți rămâne în legătură pe mai departe.

Vă așteptăm la primul HR Boot Camp, facilitat de Roxana Mocanu (Chief Game-Changer Noosfera) pe 29-30 ianuarie. Click pentru detalii: HR Boot Camp.

Leave a Reply

Your email address will not be published.