Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Webinar The Transformers: Passion for Learning

March 12, 2019 @ 4:00 pm - 5:00 pm

Universul muncii s-a schimbat mult de la lansarea standardului CIPD, în 2013. Rolurile s-au diversificat atât de mult, încât e greu să ții pasul. Asta schimbă cu totul rațiunea de a fi a funcțiunii Human Resources: ni se cere să creăm sensuri noi pentru oameni și organizații, societate și profesie. Noul standard arată ca un ghid, simplu și prietenos, care te ajută să faci exact asta.

Cele două standarde, cel din 2013, care e deosebit de pragmatic și cel din 2018, bazat pe principii și scris într-un limbaj contemporan, vor coexista de acum. Noi le vom studia pe amândouă în programele CIPD Diploma in HR sau Learning & Development, intitulate în 2019 “The Transformers”.

Demarăm seria de webinarii în anul 2019 cu “The Transformers. Passion for Learning” pe 12 martie. Vom porni discuția pe baza noului standard CIPD și vom dezbate în amănunt comportamentul rezultat din “Passion for Learning”, una dintre atitudinile cele mai căutate în ziua de azi. Pentru a intra încălziți în subiect, vă adresăm câteva întrebări:

  • Ce metode formale sau informale utilizați pentru învățare și reflecție?
  • Ce oportunități vă oferă “cercul vostru de învățare”, pentru a testa noi abordări sau perspective?
  • Când te-ai confruntat ultima data cu un sistem de referință professional?
  • Ești pregăti/ă să dai înapoi comunității și tinerilor din HR din experiența ta?

Participarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Pentru înscriere, vă invităm să completați formularul următor: https://bit.ly/2IU9ZXf

Details

Date:
March 12, 2019
Time:
4:00 pm - 5:00 pm
Event Category: