Certificările CIPD. Continuitate. Oportunitate. Flexibilitate

Teodora BlanariuBlogLeave a Comment

Spread the love

În această perioadă dificilă, care vine cu multe provocări suntem în continuare alături de comunitatea Noosfera, de profesioniștii HR și Learning & Development, pentru care oferim: 

Continuitate 

Workshopurile ce fac parte din certificările CIPD sunt livrate la timp, în mediul online, urmând calendarul inițial. E important ca în timpuri de incertitudine să avem niște repere constante, care să ne ajute să punem focus pe dezvoltarea profesională. 

Oportunități de dezvoltare 

Oferim sprijin în a trece cu bine de perioada dificilă în care ne aflăm, dar și pentru a fi bine pregătiți pentru momentul de upturn. Criza economică precedentă ne-a demonstrat că organizațiile și profesioniștii cel mai bine echipați pentru a avea succes când începe revirimentul economic sunt cei care profită de această perioadă pentru a dezvolta competențe.  

Rămânem partenerii de dezvoltare ai profesioniștilor HR și L&D, alături de CIPD și vă anunțăm că înscrierile pentru noua serie a certificărilor CIPD din luna mai continuă.  

Această criză e șansa noastră la reinventare și repoziționare: conectăm și mobilizăm oamenii, reinventăm viitorul din care să fim mândri că facem parte. Contribuim la evoluția unui nou model economic, în inima căruia să pulseze respectful față de planetă. Ne transformăm din simplu executant al strategiei, în People Partner.

(ROXANA MOCANU, CHIEF GAME CHANGER NOOSFERA)

Flexibilitate. Easy Payment Scheme

Am introdus o nouă facilitate de plată, care vă face investiția mai accesibilă și oferă flexibilitate în a vă gestiona bugetul: Easy Payment Scheme

De acum puteți plăti costul certificărilor online, cu cardul de credit, în până la 10 rate lunare. 

Mai multe detalii despre modalitatea de plată și băncile partenere puteți găsi aici: Modalități de plată.

Webinar. 8 aprilie. CIPD Qualifications Open Day

Pentru a afla mai multe detalii despre beneficiile unei certificări CIPD, modalitatea de studiu și facilitățile de plată ne puteți scrie la contact@noosfera.ro sau vă puteți înscrie la webinarul dedicat prezentării certificărilor, din 8 aprilie, aici: CIPD Qualifications Open Day

Leave a Reply

Your email address will not be published.