Image

Masterclass: We are all designers!

06 February 2019

Organisation design se refera la o forma particulara de rezolvare a problemelor umane, in care problema este aceea de a obtine mai multi indivizi cu cunostinte si interese diverse pentru a realiza in mod colectiv ceva ce nu au putut sa actioneze individual.

Practicienii de Resurse Umane sunt bine plasati pentru a identifica, planifica si dezvolta capacitatea organizationala care sa permita organizatiilor sa faca fata provocarilor si schimbarilor competitive actuale. Competentele constau in crearea unui cadru pentru imbunatatirea continuaa a capacitatilor acestora, atunci cand este aproape imposibil sa se prevada ce urmeaza.

Deoarece rationalitatea limitata afecteaza nu numai membrii, ci si designerii organizatiilor, solutiile pot fi imperfecte si nereusite, iar multe s-ar putea sa fi aparut aproape neintentionat. In mod evident, exista solutii mai bune si mai rele, si avand in vedere natura predominant organizationala a economiei noastre, exista multe solutii bune sub forma organizatiilor care ne inconjoara.

ELVIRA KALMAR

EODF

Elvira este  un “filosof organizational” si un practician de dezvoltare: si-a colectat experienta de consultant in domeniul designului organizatiilor, atat intern cat si extern. Totodata, ea este practician in domeniul organizarii și dezvoltarii comunitatii. Are mai mult de 15 ani de experienta in dezvoltarea organizatiilor non-profit, a intreprinderilor noi, a intreprinderilor mici si mijlocii, a companiilor multinationale si a comunitatilor profesionale.

In prezent, in calitate de Head of People and Organisation Development, Magyar Telekom, principalul furnizor de servicii TIC si de telecomunicatii din Ungaria, Elvira este responsabila pentru dezvoltarea si schimbarea culturii, leadershipului si organizarii, dezvoltarea oamenilor, dezvoltarea talentelor si sistemul de motivare a performantelor.

“Imi place sa dezvolt si sa inventez programe in organizatii de succes pentru a le satisface nevoile specifice, sprijinindu-le pentru a-si atinge urmatorul pas conceput, alinandu-si structura, procesele si sistemele umane. Munca mea este orientata spre valoare, participativa, apreciativa, solutionata si orientata spre resurse.” (Elvira Kalmar)

Investiție = 380 Euro + TVA

Pentru mai mulți participanți din aceeași organizație, acordăm un discount de grup.

 

AGENDA

06 FEBRUARIE 2019

09:00 - 10.00 Starting the day- who is in the room and what topics, questions you would love to find answeres

10:00 - 11.00 Re-organisation/ transformation/re-design- what are the differences and what are the Eastern European patterns

11:00 - 12.00 The evolution of HR’s role in the process in Telekom (case presentation)- Identifying the different roles you can play in your organisation regarding re-design. What is the room to improve that?

12:00 - 13.00 Lunchbreak and networking

13:00 - 14.30 Preparation of a real re-design process- why and how to work with externals? – learnings from hiring externals

14:30 - 16.00 Hands-on tool if you can get your hands on the re-design – the magic of rapid prototyping

16:00 - 17:00 Anything we have not answered and summary of the day

 

PARTENERI

Image
Image