Certificări CIPD

OBȚINE RECUNOAȘTERE INTERNAȚIONALĂ PROFESIONALĂ

Noosfera este primul centru de studiu CIPD (Chartered Institute of Personnel and Development) din România. De 14 ani suntem școală de Human Resources și ambasadori ai profesiei, oferind oportunități de dezvoltare profesională prin programele de certificare internațională CIPD și cursuri dedicate specialiștilor HR.

Începând cu 2021, ne-am propus sa creăm o nouă identitate funcțiunii Human Resources. Noul nume al profesiei propus de CIPD este People Partner, ține cont de previzunile mediului de business până în 2030 si se sprijină pe câteva principii: înțelegerea businessului ca ecosistem, utilizarea tehnologiei, diversitatea forței de muncă, globalizarea, incluziunea, calitatea educației. În felul acesta îi pregătim pe practicienii de Learning & Development și de Human Resources (People Partner) să facă față provocărilor noului deceniu:

A.Schimbări interne: noi modele organizaționale, structuri și procese (inclusiv generate de contextul COVID-19);

B.Transformare digitală;

C.Evoluție demografică, diversitate și incluziune;

D.Flexibilizarea relațiilor de muncă;

E.Sustenabilitatea planetei și implicare în comunitate.

Profesia People Partner își propune să depășească ariile familiare, anume designul procedurilor, implementarea politicilor și sprijinirea liderilor de business, către inovație, cunoaștere și branding.

Certificările internaționale pe care vi le punem la dispoziție începând cu februarie, respectiv septembrie 2021 au curricule noi, perfect adaptate noilor condiții de lucru.

BENEFICII

✔️ pentru practicienii cu experiență: structură, instrumente de lucru, validarea deciziilor și conectarea cu… viitorul profesiei

✔️ pentru tinerii specialiști: cunoștințe practice, lărgirea ariei profesionale, instrumente și cadre de lucru, resurse de învățare foarte valoroase;

✔️ pentru ambele categorii: recunoaștere profesioanlă, apartenența la o comunitate internațională de peste 150.000 membri, creșterea vizibilității pe piața internațională a muncii.

DE CE SĂ STUDIEZI CU NOOSFERA?

Suntem o echipă care se preocupă de succesul cursantului. Înțelegem provocările studiului la vârstă adultă și oferim sprijin personalizat de-a lungul călătoriei de învățare.

CIPD în România de
0
ani
În total
0
Serii de certificări
în total
0
workshop-uri
în total
0
absolvenți

ALEGE CERTIFICAREA POTRIVITĂ PENTRU TINE

Young Professionals

Certificate in HR Practice & Certificate in Learning and Development

  • Pentru cine – Este ideal pentru practicienii cu rol de Human Resources Specialist sau HR Generalist care doresc să aprofundeze una dintre ariile profesionale HR, să își structureze cunoștințele și să aibă acces la instrumente practice de lucru în organizație.
  • Condiții de înscriere: Experienţă minimă de lucru în Human Resources/ Management 2-3 ani; Susţinerea unei conversaţi de clarificare a aşteptărilor; Nivel mediu de cunoaştere a limbii engleze;
  • Curriculă: 6 subiecte de studiu, detaliate in calendar
  • Durată: 6 luni
  • Recunoaștere internațională: Associate CIPD

Accesați curricula detaliată mai jos:

Senior/Experienced Professionals

Diploma in HR Practice

  • Pentru cine – Se adresează practicienilor seniori, cu rol de coordonare sau HR Business Partner, care își doresc recunoaștere internațională, vor să își structureze cunoștințele și să aibă acces la instrumente practice de lucru în organizație.
  • Condiții de înscriere: Experiență minimă de 5-6 ani în Human Resources și/sau 3 ani în Management sau absolvirea unuia dintre programele Certificate în HR Practice / Certificate în L&D Practice; Susținerea unei conversații de clarificare a așteptărilor; Nivel mediu de cunoaștere a limbii engleze.
  • Curriculă: 8 subiecte de studiu, detaliate in calendar
  • Durată: 10 luni
  • Recunoaștere internațională: Associate CIPD

Accesați curricula detaliată mai jos:

Image

CIPD Programme Lead

Roxana Mocanu

- CIPD Associate Member
- EMCC Global Mentoring Programme Manager
- Certificate in HR Transformation, Awarded by Cornell University

Image

Roxana Mocanu (Chief Game-Changer Noosfera) este un veritabil HR Ambassador, antreprenor, tutor, trainer, mentor și facilitator al învățării în certificările internaționale CIPD. Are peste 15 ani de experiență antreprenorială în educație și a fondat Noosfera (ITOL SoL & HR Enterprise), alături de care a creat în România cea mai prestigioasă școală de Human Resources.

Are o experiență vastă în facilitarea de workshopuri pentru liderii HR și de business, in-house sau în regim deschis și a coordonat proiecte transformaționale de impact, în ariile Human Resources și Leadership Development.


Cele mai des întâlnite întrebări:

Cum plătesc?

Te poți înscrie făcând plata online cu cardul
Sau
Poți plăti în maxim 10 rate fara dobândă cu card de rate la una din băncile partenere: BT (StarCARD), BCR, BRD Finance, Alpha Bank.
Pentru mai multe detalii completează formularul de mai jos.

Image

Vrei să te înscrii la certificare?

Pentru înscriere si informații legate de preț, programă sau alte detalii, completează formularul de mai jos și te vom contacta noi în cel mai scurt timp!


INFORMATII DE CONTACT:

© Noosfera
Soseaua Cotroceni, nr. 18, sector 6, Bucuresti
(+40) 725.892.011
(+40) 731 344 865
contact@noosfera.ro

S.C. HR Enterprise Balkan S.R.L.
J40/2875/2002; RO14571066