CERTIFICARILE CIPD

CIPD – Chartered Institute of Personnel and Development este cea mai mare asociatie profesionala europeana pentru practicienii de Human Resources, sarbatorind in 2013 un secol de la infiintare.

Misiunea CIPD este de a dezvolta acele competente care sa sprijine performanta organizationala sustenabila prin intermediul profesiei de Human Resources. In prezent, CIPD are 140 000 de membri, in 120 de tari, iar certificarile internationale oferite sunt considerate o conditie de a atrage atentia celor mai importanti recrutori de pe mapamond. 

CIPD este în Romania de 12 ani prin intermediul Noosfera (brand-ul umbrela al HR Enterprise). Roxana Mocanu, Chief Game-Changer Noosfera si HR Director HR Enterprise a  reusit sa alinieze planetele pentru HR-ul romanesc si a lansat Certificările CIPD in Romania, din dorinta de a genera transformare in functiunea de Human Resources romaneasca si de a investi in liderii viitorului.

Partener de incredere pentru profesionistii din domeniile HR si L&D, CIPD sprijina progresul continuu si dezvoltarea carierei acestora. Standardului profesional CIPD Profession Map te ajuta sa evaluezi competentele echipei tale. Noua aplicatie online My CPD Map este cel mai complet instrument de autoevaluare si dezvoltare a competentelor in domeniile: leadership, cunoasterea businessului, managementul talentului, dezvoltare, design organizational, managemntul performantei.

Noosfera in cifre

Continuitate CIPD în România
11 ani
Numar serii de certificari
15 serii
Numar tutori romani sau internationali
23 tutori
Numar workshop-uri
128 workshops
Numar studenti absolventi de certificari CIPD
251 studenți
Numar studenti inscrisi la certificari in 11 ani
478 studenți
Ore de predare in clasa
1.374 ore
Numar ore de studiu individual
23.000 ore
Image

SERIE NOUĂ. EARLY BIRDS 10%

"THE TRANSFORMERS"

Suntem în cel mai bun moment pentru a porni o revoluţie ideologică a felului în care avem grijă de oameni, în care asigurăm performanța sustenabilă a organizaţiei.Este timpul ca „umanul” din „resurse umane” să capete o însemnătate reală! Aceasta este transformarea pe care o așteptăm și pe care suntem gata să o generăm.

The Transformers va fi seria de certificări a oamenilor cu zvâc, a celor care vor să schimbe organizațiile în care lucrează, care sunt interesați de remodelarea în mai bine a locurilor de muncă și de redefinerea termenului de “leadership”. Practicienii “The Transformers” vor fi cei care se vor putea adapta vremurilor provocatoare care vin, în care unele joburi sunt amenințate de roboți sau inteligență aritificală, cei care vor îmbrățișa schimbările aduse de tehnologie și cei care se vor reinventa în mod constant.

Înscrie-te la Certificare!

Don't forget to enter in your text.

Certificate in HR Practice

Certificate in HR Practice este recunoscut internațional ca un benchmark al celui mai înalt profesionalism, răspunzând cerințelor de formare și dezvoltare ale HR Profession Map (standardul internațional al profesiei de Human Resources). Programul este ideal pentru specialiștii care doresc să aibă o privire de ansamblu asupra întregii funcțiuni de Human Resources, dar și generalistilor care doresc să aprofundeze una dintre cele 10 arii profesionale.

Participanții vor avea parte de o puternică experiență de învățare care include: simulări, workshopuri cu predare față în față, studii de caz, sesiuni de schimb de experiență, cercetare, reflecție și aplicarea conceptelor pe proiecte reale, jurnal de învățare.

Înscrierea in program:

 • Experienţă minimă de lucru în Human Resources/ Management 2-3 ani;
 • Susţinerea unei conversaţi de clarificare a aşteptărilor;
 • Nivel mediu de cunoaştere a limbii engleze;
Calendar Certificate in HR Practice Mai 2019
Calendar Certificate in HR Practice Octombrie 2019

Diploma in HR Practice

Diploma in HR Practice se adresează practicienilor de Human Resources cu rol în decizie sau care se pregătesc să aibă un impact major în managementul resursei umane.Este o calificare internațională care vă reconfirmă ca profesionist și vă consolidează poziția în organizație, făcând accesibile oportunități de carieră internațională și creșterea adaptabilității dumneavoastră la contextul de business actual.

Participanții vor avea parte de o puternică experiență de învățare care include: simulări, workshopuri cu predare față în față, studii de caz, sesiuni de schimb de experiență, cercetare, reflecție și aplicarea conceptelor pe proiecte reale, jurnal de învățare.

Înscrierea în program:

 • Experiență minimă de 5-6 ani în Human Resources și/sau 3 ani în Management sau absolvirea unuia dintre programele Certificate în HR Practice / Certificate în Learning & Development Practice;
 • Susținerea unei conversații de clarificare a așteptărilor;
 • Nivel mediu de cunoaștere a limbii engleze.
Calendar Diploma in HR Practice Mai 2019
Calendar Diploma in HR Practice Octombrie 2019

Certificate in L&D Practice

Certificate în Learning & Development este ideal pentru practicienii care doresc să inteleaga modul in care invatam la varsta adulaă si sa deprinda aptitudini de consultant si facilitator, consolidandu-si pozitia pe piata muncii prin obtinerea unei certificari internationale.

Inscrierea in program:

 • Experienta minima de lucru in training/ HR 1-2 ani;
 • Sustinerea unei conversatii de clarificare a asteptarilor;
 • Nivel mediu cunoastere a limbii engleze;
Calendar Certificate in L&D Mai 2019

Diploma in L&D Practice

Diploma în Learning & Development ofera practicienilor seniori accesul la o calificare internationala potrivita cu provocarile lor de coordonare a proiectelor de invatare din organizatii.

 Inscrierea in program:

 • Experienta minima de 5-6 ani in Training, Human Resources si 3 ani in Management sau absolvirea unuia dintre programele Certificate în HR Practice / Certificate în L&D Practice;
 • Sustinerea unei conversatii de clarificare a asteptarilor;
 • Nivel mediu de cunoastere a limbii engleze.
Calendar Diploma in L&D Mai 2019

Înscrie-te la Certificare!

Don't forget to enter in your text.

Beneficii pe piata competentelor

 • Obtineti recunoastere profesionala internationala, cu perspective de promovare internationala;
 • Absolvirea Certificarilor CIPD inseamna obtinerea titulaturii de Associate Member CIPD;
 • Certificarile CIPD sunt programe vocationale care pe langa partea de teorie, pun mult accent pe practica;
 • Tutorii sunt specialisti de HR si L&D din Romania sau cu experienta internationala;
 • Posibilitatea de a contura un proces pe care il ai pe rol, prin partea de evaluare;
 • Oportunitati de networking de calitate;
 • Aveti acces nelimitat la resurse profesionale de ultima ora in diferite arii de Human Resources;
 • Aveti oportunitati de a va continua dezvoltarea profesionala accesand programe pentru nivel ridicat de senioritate
 • Ajutor in pozitionarea functîunii de HR ca partener strategic in business;
 • Platforma de invatare cu multiple resurse;
 • Coaching for Learning;
 • Certificarile CIPD Level 3 echivaleaza European Qualifications Framework (EQF) Level 4;

Beneficii in organizatie

 • Intelegeti contextul de business – planificarea si administrarea resurselor;
 • Interpretati informatiile referitoare la angajati si impactul pe care legislatia il are asupra relatiilor dintre angajati si angajatori;
 • Va consilidati pozitia in organizatie prin contributia la performanţa inalta si sutenabila;
 • Intelegeti relatia dintre business, performanta si recompensa;
Image