Image

Business simulation Income-Outcome Masterclass

15 noiembrie 2018

Noosfera vă invită la un nou Masterclass cu tema "Business Simulation Income-Outcome", alături de partenerii noștri Evolutiv Consultants Network.

Simularea de business Income/Outcome ® este un seminar susținut de Evolutiv Consultants Network care oferă o perspectivă și o cunoaștere aprofundată a afacerii, a leadership-ului, a impactului unei decizii manageriale și a responsabilității. Simularea creează un context ideal pentru învățare, iar lecțiile însușite au aplicații imediate, fiind direct transferabile în realitatea simulării și, mai apoi, în realitatea de zi cu zi.

Participanții își vor îmbunătăți competențele de ordin financiar și analitic pe măsură ce vor lucra cu sumele de bani, vor planifica și acționa treptat în activități din ce în ce mai complexe, în care apar tot felul de situații provocatoare, care sunt întâlnite în viața reală. În cadrul activităților, participanții devin antreprenori sau manageri executivi. Echipele în care activează devin firme care acționează în piață.

Image
Image

Obiectivul nostru este ca, printr-o simulare, să replicăm cât mai fidel un mediu de business, astfel încât participanții să-și dezvolte competențe cheie de conducere a unei afaceri. Scopul workshop-ului este ca, la final, după ce acesta se termină, participanții să poată lua, cu mai mare certitudine, decizii care să nu pună în pericol viitorul pe termen mediu/lung al companiei.

Image

GIGI ANDRIES

CEO EVOLUTIV

Gigi Andrieș a intrat în lumea organizațiilor care învață pe cea mai firească dintre căi: învățând pentru a-și putea face mai bine meseria.

În 1994 - când acumulase deja, ca inginer electronist și șef al unei echipe, o experiență practică în management - Gigi a intrat în contact, prin programele-pionier în epocă ale Open University Business School, cu teorii și instrumente noi pentru practicienii români.

Ceea ce a descoperit învățând pentru sine a vrut să împărtășească: așa a devenit, în 1995, tutor pentru primele generații de antreprenori și manageri ai României post-comuniste.

Ca licențiat Open University Business School (UK), a devenit trainer pentru de management competitiv, management performant, management al resurselor umane.

Din 2005, Gigi devine Director al Departamentului de Training și Consultanță al CODECS, după ce se ocupase, începând cu 1998, cu dezvoltarea și coordonarea filialei Moldova. Își completează experiența practică de manager prin competențe de coach (Alain Cardon, MCC), practician NLP, trainer certificat pentru metodele 360 Solutions și Morgen Buying Facilitation (Morgen Facilitations Inc.). Din 2010, Gigi este și Fellow ITOL.

În 2009, Gigi intră în antreprenoriat, fondând - alături de un grup de traineri și consultanți cu care împărtășește valori și experiențe comune - Evolutiv Consultants Network, o companie pe care, ca director general, o și conduce. Cele peste 8.000 de ore petrecute în fața unor săli de manageri de toate nivelurile din întreaga țară înseamnă pentru Gigi bucuria de a fi contribuit la transformarea și maturizarea unor organizații, la performanțe în business care s-au tradus, pentru cei alături de care a lucrat, în satisfacții profesionale, dezvoltare personală, prosperitate. 

DELIA ANDRIES

SENIOR CONSULTANT EVOLUTIV

Delia Andrieș este un om pentru care schimbarea reprezintă mereu o provocare. În activitatea profesională Delia este trainer, consultant, coach. Prima reorientare majoră din cariera ei s-a petrecut în anii ‘90: deși se pregătise pentru o carieră tehnică, absolvind Automatizări și Calculatoare la Iași în 1985, a început să lucreze pentru organizații non-profit britanice și americane. Acolo, la The Romanian Orphanage Trust - și mai apoi ca manager financiar în cadrul unui proiect USAID -, a început să învețe ce înseamnă managementul profesionist.

Meseria de trainer a început s-o practice încă din 1994, când a devenit tutor CODECS. În 2000 și-a lărgit aria de competențe, ca trainer, către resursele umane, iar în 2006 a avut primul contact cu zona coaching-ului, care a determinat cea de-a doua reorientare de substanță din cariera sa. După ce a devenit NLP Practitioner, Delia a urmat un curs de fundamente în coaching cu Alain Cardon, după care a obținut certificarea Corporate Coach U și licențierea ITOL.

Delia acoperă, la capătul a aproape două decenii petrecute în zona învățării pentru adulți, domenii aparent greu compatibile. Punctul de contact dintre cele două specializări ține de bucuria pe care Delia o găsește în interacțiunea cu oamenii, în a căror capacitate de a învăța și de a evolua crede profund.

Image